Adsense

Sunday, December 19, 2010

haru sungguh =.='

proudly announce that sy naik bas utk pulang ke maktab 1 january nanti .
awal bulan dulu my father said that beliau nak hantar, yelah barang barang aku pun teramat sangat banyak (books,lappy,shoes etc).  last last ayah kate, "adik,ayah tak dpt nak hantar sbb _____ ". adei, time tu dalam fkiran aku just sorang budak pendek, bwak a lot of bags and stuff , sampai tak cukup tgn , mundar mandir kat shahab perdana . okay . stop . it's such a horrible nightmare .

so, mood aku pun tak berapa baik time tu and menjadi terlalu sensetif . lalu aku tarik muka and merajok ngn ayah sampai sekarang . perkara yg paling aku benci dalam dunia ni adalah, org yang bg aku harapan or janji bulan bintang pastu tak tepati .

aku masuk tido pukul 8 malam sebab nak merajok dgn ayah . *okay, itu mmg sgt childish act fr sixteen grown up girl .

 okay itu satu . pastu mama pulak dtg area pkul 9 mlm . siyesly aku mmg dah tido time tu, mama pujuk aku , tibe tibe aku menangis dengan bersunguh sungguh . HAHA,bile ingat balik memang lawak lah , bangun bangun je terus nangis . macam orang gile pun ade . jatuh ego aku depan mama . adei . takpe takpe, she's my mom lahh . time tu satu famly dah siap nak klua makan . aku tanak ikot *padahal last time aku mkan pkul 11 pagi ,lapar weyhh but ego okay . ayah suruh mama and kakak pujuk . haa, thu tkot aku mrajuk *ecehh.

balik makan je mama ade beli kan aku nasi penyet . nasi penyet tu ape? *next time ye aku story . aku memang hyper lapar pada ketika itu, but ayah still kat bawah tengah tengok tv . okay, aku tanak turun . *sanggup tunggu , padahal half dying thn lapar . tunggu punye tunggu .lastly, aku makan pkul satu pagi . perut pun dah masuk angin .


moral of the story: dont be an egomaniac person ;0 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...