Adsense

Saturday, January 1, 2011

my last entry for today ;

puff . okat today i'll back to kedah even i'm no ready yet . *fyi, saya org johor yang bersekolah di kedah . macam hape tah . mind setting pun tak betul lagi . disebabkan perkara itu , saya balik ke johor, lebih kurang tiga bulan sekali (seperti pelatih PLKN) . menjadi seorang SPMian its not what i eager for, yaa , i'm not ready yet . 


miracle, please happen :'(

i'll miss my dearest one , of course my family . akan ku rindui saat aku peluk mama time tido , bergusti dengan aiman macam orang gila , bergaduh ngan adik beradik sebab masing-masing tanak buat kerja , online sampai pukul due tiga pagi, menambah lemakkan diri dengan tido setiap petang , tengok muvie hantu kak limah dengan mama, merajuk dengan ayah tiga empat hari , bla bla bla . i'll miss that things , sedih sbb kena habis kan cuti awal , but , aku takkan biarkan pengorbanan ni sia-sia . 

aku nak amek result SPM dengan wajah happy tak terkata . so, rakan rakan , ketuk kepala ily jika beliau angkat buku tinggi-tinggi padahal tidur time cikgu tgah membebel kat depan , pura-pura saket sebab tanak clear block , ponteng prep dengan alasan sakit gigi , main mesej dengan ahmad munir pada waktu persekolahan , copy kerja sekolah rakan rakan tanpa segan silu nya,and banyak lagi .please yaa, tegur saya jika saya silap . i want 2011 will be my great-est year ever !

gudbai korean drama,he's beautiful . gudbai taiwanese drama, easy fortune happy life . i'll miss u too . gosh


dear god,the only thing asking you is to hold them when im not round . when im much to far awayy ;0 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...