Adsense

Sunday, January 2, 2011

err, nothing but sumthing :)


If you obey all the rules, you miss all the fun.So,break the rules.
-- ilydotus

haa, tengok tu . falsampah cik ilydotus . haha . anyway , harini ade lagi sorang buat post untuk aku . wahh , terharu yaww ! (click here) . but cik adilah,saya tak jahat, nakal je .hehe . biasa lah tu, tak clear block je pun, bukan nye smoking or rempit-ing pun,kan? barang siapa yang tidak pernah fly prep,or fly surau dengan alasan tidak munasabah dan tak masuk akal, maka tidak lengkaplah diari zaman persekolahan beliau .cehh . 

okay sudah terang lagi bersuluh tentang diri saya, i am an ordinary girl lahh . but ,i am who i am. selalu buat silap, kene marah baru nak ngaku silap sendiri,haha . my bad . cant pretend to be miss perfect , that can make me looks even silly-er . okay thats all , live,love,laugh guys !

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...