Adsense

Sunday, January 2, 2011

kedah .

i do miss my family .

sekarang saya sudah berada di kedah , yaa, even my soul still at johor . but my body is here, in kedah . *okay stop babbling cik ily . jap, before that , perasan tak poll yang kat sebelah tu dah turns to pop quiz? okay, siapa yang tahu tentang saya . sila jawab yaa . soalan kacang je tu , standard budak tadika kemas .

three words , kedah is peaceful ! tidak hiruk pikuk . tenang , suasana hijau . padi berlambak . makanan murah  . penduduk ramah tamah . loghat yang senang difahami . *err,tapi tambang teksi mahal kott . cuti hari jumaat, sekolah hari ahad . okay , aku tak dapat tgk anugarah juara lagu  tahun ni ,even maktab ada piring . *woii, SPM lah weyy,jgn dok fikir benda alah tu .

mama, kakak, mirul,miman and ayah . i miss you . its true , im not lying . thanxs for the post  sis ! i do appreciate it , well, i noe u miss me, HAHA . tak payah cakap kat public . malu dehh =.=' . *joking . takpe takpe . tahun ni je ,MRSM Pendang senior year . habis je SPM ,aku nak drive kereta and bergolek golek dengan aiman balik ;)) okay , bubai .


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...