Adsense

Monday, March 14, 2011

lelaki =='

assalamualaikum

pagipagi bukak laptop,googling sanasini,aku rase laptop ni pun da bohsan ngadap muke aku tetiap hari,hee. dengan tak mandinye aku beguling guling menekan suis laptop, dan menaip tanpa sedar . okay,enough cik ily . thts not the main subject. pg ni aku googling page beliau, dan tanpa sedar beliau telah me-remove aku dari friends dia. adakah tindakkan beliau dianggap wajar kerana aku telah di-remove tanpa notis.

 okay,kire tu hak dia lah nak remove ke tak,dengan sebab apa,pukul berapa,dimana,siapa and whatsoever but he left me with a big question mark.takkan aku nak hegeh buatbuat bertanya 'eh,knapa kau remove aku eak?' 'kau da tanak kawan aku ke?' 'gf kau jeles ke kite berkawan?' . frankly sori,im not that type of person.plus, i am a 'big-headed-egomaniac' . never ever akan berbuat sedemikian rupa.

but,sokay,mesti dia ada sebab kan,dan aku malas untuk betanya.terserah (cehh,ayat pasrah boleh =='). takpelah,ada ubi ada batas,tanak kawan sudah. nanti jangan cari aku lagi,time tu aku buatbuat tak kenal je.pfft.im off.

note: who says that friendship tie never die?

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...