Adsense

Friday, March 11, 2011

ruby-ians ;)

dear fellas, baru je habes sukan tahunan.fuhh .penat giler kott. spt biasa sy masuk acara 4x400m (silver medal), acara fav yang tetiap tahun tak penah miss untuk join.just tahun ni tambah lagi satu acara 4x100m. 
maybe ada yang tertanya knapa ily tak pnah masuk acara individu? HAHA, ini disebabkan oleh jantung cik ily yang tak berapa nak sihat, bila dengar bunyi pistol je terkaku dan lemah jantung. thats why sy tak pnah jadi first runner (0_o) .
last year ni just dapat satu medal je, but kekanda dapat tiga ,HAHA . buat malu je . dia lari macam takde jantung je 5000m,siap boleh pecut lagi last 400m. salute lahh . tahun ni ruby jatuh number tiga, but kami kalah bermaruah  ;)

perbarisan with mr.rabbit , 2nd place  

aku menyibukkan diri dgn memegang muka arnab ni, aku paling depan sebab paling TINGGI ;)

after 5000m open .


winner, gold medal ;) 

note: fyi,tagboard section yang ada chatbox tu memang problem sikit.take time to fix it, sori T_T 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...