Adsense

Friday, June 10, 2011

gud THE bye #1

assalammualaikum .



berakhirlah cuti dua minggu aku . it was fun,and i enjoyed this hols . semua benda yang aku kempunan masa dekat maktab semua dah dapat. esspecially ayam masak 'ungkep' dan sambal hijau mama. mmg mantopp ! sekarang ni aku nak list kan apa yang aku buat sepanjang cuti .

  1. berblogging, fesbuk-ing, skype-ing, and googling .
  2. buat header blog, belajar macamana nak transparentkan header .
  3. update blog ni and abys crew's.
  4. basuh empat toto alone, membuktikan aku 'lady gagah' :D
  5. trim semak samun di halaman rumah secara manual,menjadi lebih kemas daripada biasa.
  6. tak buat homework,saja nak uji tahap kesabaran cikgu :)
  7. teman mama buat chemotherapy.
  8. menonton wayang bersama family.
  9. beli buku latihan . admath,chemist,english .
  10. habiskan tengok drama korea 'mackerel run'.siwon berlakon beb .
okay thats all, banyak masa terbazir begitu sahaja kan? tapi benda tu lah aku dok ulang setiap kali cuti . esok dah kena balik kedah,bas tiket malam. gonna miss all of you family,home,television,readers and followers . lastly, gud THE bye and wish me luck in spm okay ^^,

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...