Adsense

Sunday, June 5, 2011

kuno yang teramat.

bismillahirrahmannirahim ,

aku try nak pasang widget dalam blog aku , even da lame orang pasang kan. widget tu nama dia, link within , lebih dikenali dengan 'anda mungkin juga meminati' ..

cara nak pasang , sonang ajo .



1. Pergi ke URL ni; http://www.linkwithin.com
2. Taipkan email
3. Taipkan URL blog yang korang nak letak LinkWithin.
4. Pilih Platform; Blogger
5. Tetapkan bilangan width *berapa banyak kotak nak letak
6. Klik GetWidget !
7. Klik Install widget 
8. Pilih blog mana nak letak widget tu
9. Klik Add Widget
10. Siap!


haha.at last, tak jadi sebab aku guna classic template . actually,its working,but not for classic tamplate, siapasiapa yang nak try,sila sila .

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...