Adsense

Monday, June 6, 2011

Pirates of the Caribbean : On Stranger Tides ♥

location : mahkota parade,melaka .
bersama : mama and siblings ♥ 
aktiviti : menonton wayang .


jack sparrow .

okay. life aku mmg dengan family je 24 jam. bukan tak ada kawan .but my friends are too far away . aku sorang je duduk johor , kawan kawan dekat kedah and negeri sembilan. area rumah aku pulak semua cina -.-' tsk tsk tsk. but sokay, im happy being with my family ♥  even mama sakit, tapi doktor kata mama kena jugak jalan jalan,jangan terperap je kat rumah. 

pasal movie ni pulak aku bagi 10/10 . aku memang follow cerita ni pun . dari yang first lagi.plus. i am the biggest fan of mr. deep . dalam cerita ni dia sempoi,lawak dan superb . jack sparrow i love u :) so kat bawah ni ada sikit photos untuk di share bersama . enjoy viewing dear readers 

watak utama,haha ♥ 

self-cam 1.

self-cam 2.bukan kat maktab je tudung aku tak jadi, kat luar pun. kan?

self-cam 3.

self-cam 4.

self-cam 5.

self-cam 6.

mama kena pakai mask T_T

tengok wayang ,keluar je semua dah tutup .kena keluar ikut basement .

thats all from me, good THE bye readers ♥ 



  thanks for reading ♥ 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...