Adsense

Sunday, July 31, 2011

how to get the old facebook chat -___- '

assalammualaikum 

hello readers. sekarang ni ramai yang bengang dengan facebook chat yang baru sebab baliau telah meng-limit-kan had kita untuk berinteraksi.kita dah tak boleh nak mengorat awek sesuka hati.hantar link ramai kawan kawan untuk vote or like kita punya fan page or blog. so dah tak payah nak marah/memaki hamun facebook yang tidak berdosa ini. okay?

for google chrome users 
  • click install . 
  • refresh your facebook .
  • jika tidak berjaya,sila log out then log in balik facebook anda.
for mozila firefox users 
  • click download .
  • restart your firefox.
  • next,click this link .
  • refresh our facebook.
  • jika tidak berjaya,sila log out and then sign in balik facebook anda.

siapa berjaya sila tepuk tangan masing-masing.oyeah! well,korang dah boleh tesenyum riang sekarang. tak payah buat muka tension lagi .tutorial ini dicreditkan kepada zulhelmi. thanks a lott buddy ♥ !

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...