Adsense

Saturday, July 30, 2011

mingggu aktiviti cum mock interview ♥

assalammalaikum

readers yang disayangi , sori dah lama tak update, busy gila. okay,update kali ni nak share pasal minggu aktiviti and mock interview , minggu lepas. malas nak story panjang-panjang. lets view my pictures !

location : belakang aspuri
time : 5.30 petang
waktu riadah, ada satu  petang ni kitorang clear block sbb ada orang cakap miss sab nak check.
cehhh, khabar angin rupanya -..-'


depa kata, 'sebab hg pendek,hg kena diri depan skali' ;( tsk tsk tsk

miss egomaniac , yang baju hitam tu, fuhh,susah gila nak mintak maaf  

location : pusat sumber pembelajaran (PSP)
time : prep malam 

agenda untuk menjelouskan fatin nadiah ^^, 

kiubbmate cum tuan punya kamera 

esok ada bengkel menjawab kertas dua bm actly, sbb tu rajin mai psp *wink

location : blok akademik
time : pagi yang indah

mock interview . interview ni wajib dijalankan setiap pelajar tingkatan lima mrsm se-malaysia . sbb nak bagi pengalaman diinterview oleh pemberi biasiswa/majikan . kitorang dibahagi ikut pilihan kerjaya. aku masu dalam group engineer 2. fyi, dalam group tu ada 16 orang, but im the only girl. nasib baik panel kitorang superb and budak budak laki ni bagi kerjasama yang baik dengan aku. kalau tak, aku da nagis dah kat situ. hii ^^, panel group ni mula2 ada 3,tapi sorang je yang datang. tapi bila sampai turn aku, aku kene interview dengan HEA plus cikgu bazli sekali. tak adil gila .mmg interview ni sangat best . two thumbs up  ♥ !

aku tak pakai kaca mata sbb nak kasi maintain tudung -..- 


outfit aku simple je, sbb tak readi . plus, ni baju raya yang aku pakai time aku raya kat maktab.

mr orange pun kacak 

thats all from me,next time sambung lagi,nak pi makan.lapar gila. gud THE bye readers and followers ^^. 

lots of ♥,
ir. ilydotus 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...