Adsense

Sunday, July 10, 2011

pra-trial -____-'

assalammualaikum, 
mood : SPM SPM SPM

lama gila kan tak update.actly haritu balik bulanan tapi aku pergi kuala terengganu sebab ada karnival math mrsm se-malaysia. haaa. entry pasal karnival math ni nnt aku share. panjang ouhh kalau nak cerita. tunggu aku betul betul free. okay. sekarang ni aku sedang sibuk membenam muka dalam buku.today was my first day for pra-trial spm. pagi tadi subjek bm and sej paper one. bm susah lahh, malas nak cakap. dahla ambil carry mark 30% . banyak tu -___-' 

nak buat cmne kan,mati mati lah aku ingat tak ambil carry mark. aku baru balik karnival math tu 5hb haritu.hari ni nak pra percubaan.mana nak sempat. baca yang termampu. untuk biology.awal awal lagi aku dah kate gud THE bye dkt beliau. lantak lah jadi apa pun.haha. okay lah, aku nak pegi makan dulu. huem,esok paper chemist. wish me luck yaaa :D

birthday boy

ohh, btw harini bday adik tersayang,aiman khair rusli yang ke 9. semoga ceria selalu .jangan nakal nakal tau !
 kat sini internet lambat macam siput sedut masak gulai. 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...