Adsense

Monday, August 1, 2011

selamat berpuasa muslims ;D

assalammualaikum

esok saya balik. 26 hb ogos nnti baru balik semula kat kampung halaman ;( tsk tsk tsk . but its sokay.setiap pengorbanan pasti ada ganjaran.kan kan kan. sepanjang lebih kurang tiga hari aku kat rumah ni. macam macam berlaku. aku jadi baby sitter for whole day. tukang masak yang kayu. haha. tah pape je aku masak.

ayam goreng tak masak habis lah, sambal pedas sangat lah,macam macam lagi.haihhh -___-'. tapi yang paling jadi ,time aku masak telur kicap. sedap woooo. *puji diri sendiri. simple je pun nak masak telur kicap tu. but aku merasakan diriku begitu hebat ^^, 

okay,ikuti perbincangan my siblings ;
sila click image untuk tumbesaran yang sihat.

well, kira okay lah tu . emergency chef .

okay .gud THE bye readers. wish me luck in amali chemistry, biology and physics . and i wish you happy puasa. take this opportunity to grab many rewards fellas. may god bless , see ya!

alahai,tak sabarnya tunggu enam august 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...