Adsense

Thursday, September 1, 2011

รεlﻪოﻪէ ﻪгﻨ гﻪկﻪ ﻪժﻨlfﻨէгﻨ ოﻪﻪF չﻪհﻨг ռ ъﻪէﻨռ.

assalammualaikum 


entry kali ni nak cerita pasal raya aku di kampung.meh sini aku nak cerita pasal kampung aku.kalau rasa bosan boleh close tab awal-awal ya. aku balik kampung hari itu, raya pertama petang. kampung belah bapak aku ni kat pontian,johor. apa kelebihan kampung aku yang mungkin tak ada kat kampung korang. jom usha gambar kampung aku !

kampung aku ada tilam power rangers , korang ada ?

kampung aku ada pasu bunga gedabak serta tv channel singapura.
korang ada?

nenek aku ada cucu yang comel :D korang ada ?

aku ada adik yang debab dan nakal -..-' korang ada ?

oh ya. baju raya aku tahun ni bukan purple ya. actly, biru.
baju ni baju time aku form two.ya, memang aku tidak membesar =.='

kampung aku ada bekas kuih warna warni berseri seri menarik hati .
korang ada :D 

adik aku ada senyuman sampai mata tertutup rapat. korang ada ? ^^

maaflah camera low quality. gambar pun tak berapa cantik sebab tangkap guna phone. 

tak habis lagi , kampung aku ada tandas dekat luar rumah. kampung aku ada tempayan besar gila gedabak, kampung aku ada pelantar tempat cuci pinggan (tiada langsung sinki), kampung aku ada kolam yang dihiasi sayur kangkung, kampung aku dikelilingi ladang kelapa sawit dan jauh daripada jiran-jiran , kampung aku ada reban ayam dan arnab .lastly, kampung aku unik

รεlﻪოﻪէ ﻪгﻨ гﻪկﻪ ﻪժﻨlfﻨէгﻨ ოﻪﻪF չﻪհﻨг ռ ъﻪէﻨռ followers and readers . minta maaf kalau ada silap salah yang sengaja dan tidak disengaja kan sepanjang saya berblogging. jemput datang rumah tau ^^' . bye bye .

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...