Adsense

Tuesday, December 20, 2011

20 December 2011

Assalammualaikum .

memang penat memandu .


Errr . aku takda modal sebab tu letak title macam gitu.takda benda pun aku nak cerita sebenarnya. boleh tekan pangkah merah kat atas tu awal-awal sebelum anda diserang sawan bosan -___-'

beberapa jam lagi sahaja sebelum aku betolak ke Perak. nebes nya ! aku direct tak prepare je. esok just pakai baju kurung biasa yang tak glamer langsung sebab aku just pergi untuk ada pengalaman di interview. mengikut research aku sepanjang menggunakan pakcik google, ternyata interview kali ini lebih tough. plus, aku tak berapa nak ada mood sebab mak aku tak ikut . HAHA. dia baru je buat chemotherapy tadi. so tak boleh ikut.

Bila pergi benda penting macam ni dengan ayah, mesti jadi lain nanti. contoh. masa aku buat i/c time darjah enam mak aku pun tak ikut jugak. bila tengok i/c aku je. nah amek kau. muka macam mualaf , tudung senget . yes, it wasnt my father's fault.tapi kalau ada mama kan it would be better. 

Oh ya. ramai dah orang cakap muka aku macam chinese bila tak pakai spectacles. Erm, actly aku takda langsung gene chinese either dari mak or bapak. Bapak aku lagi lah jauh, dia pure jawa. aku ialah melayu sejati yang ratah sambal belacan, budu, ikan perkasam bagai. Err, mata aku sepet sebab aku banyak tengok korea hehehe okay lah, tak larat taip dah. wish me luck :D btw,surat PLKN baru datang semalam.

aku suka bila mama panggil aku adik tapi aiman yang kalih ^^. 


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...