Adsense

Sunday, December 4, 2011

Angry Birds :D

Assalammualaikum 

Tadi aku baru je hantar adik aku pg klinik Yakin . budak baru masuk jawi lah katekan. tabik gila kat adik aku yang last ni sebab tak nangis , siap nak tengok lagi mcm mana doktor tu nak buat . dua tahun lepas , time abang dia.tudia aih jangan cakap , macam nak runtuh klinik dia jerit. nasib baik dia orang last yang sunat haritu, kalau tak budak budak yang queue kat luar tu tobat dah lari lintang pukang tak pandang belakang.



sebelum sunat tu adik aku adalah tanya soalan soalan cepumas kat aku;
'akak, sunat tu sakit tak ? '
'errr, tak sakit pun ,akak biasa dah kena sunat . elok je sampai sekarang =.='' 
berdosa tak aku sebab jawab mcm tu :D


okey, berbalik kepada entry ni punya title. tadi aku baru ja google image angry birds untuk buat wallpaper kan. tetiba je ada angry birds parody punya style . HAHA, lawak macam haram .


angry bob & angry patrick 

sesame street punya version .

taiko angry birds . 

angry heroes .

ni kalau masuk maktab kira version budak budak JDM lah . teehee :)

versi spider man aka spider bird .

lastly, angry rangers .

btw, kreatif jugak budak budak zaman sekarang ni. siap ada game angry baboon lagi . harap harap lepas ni ada versi angri itik, angry lembu, angry cicak,angry kambing gurun and angry ayam :D

1 comment:

  1. Hi,

    Join Perfumes Farm Contest and stand a chance to win Fragrance Mist from Victoria's Secret. Join now!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...