Adsense

Friday, December 23, 2011

Gaya Hidup Sihat :D

Assalammualaikum 

hey there. actly takda benda pun nak share . just tadi aku klik iklan nuffnang . pastu link tu pergi web ni. whoaaa. best pulak. boleh main-main lagi .


haa. ni lah benda yang boleh main nya. ni calculation untuk aku. berat badan unggul . yeahh ! lepas ni aku ada bukti kukuh yang aku bukan gemuk :D

kalau obesiti, perempuan tu akan jadi kaler pink and debab .kalau kurang berat badan, perempuan tu kaler kuning and kurus kerempeng macam .... 

sila sila sila lah datang ke web ni. ni link dia Cara Hidup Sihat .banyak lagi manfaat nya selain boleh main kat sini. ada piramid makanan,resepi , kempen taknak merokok , pasal denggi bagai . okay. enjoy urself there :D

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...