Adsense

Wednesday, December 14, 2011

Melacca .

Assalammualaikum readers 

pagi tadi pukul dua pagi aku dapat msj berbunyi begini daripada unknown number .

kdg2, setiap org menyakitkan hati .kdg2 kte xsedar ble mlakukan kesilapan. kdg2 kte xmenghargai sseorang yg berada dhadapan kita. kdg2 bile dah kehilangan sseorg baru kita menghargainya. kdg2 kte trllu mgikut perasaan semasa marah. kdg2 kita akn menangis jika benar2 syg pd sseorang itu.. DAN ... kte akn berasa sedih dn kecewa jika org yg kte syg tidak mmerlukan kita lg.

dalam hati aku time baca mesej ni tetanya tanya bila masa pulak aku sakit kan hati orang. bila masa aku berkasih sayang dengan orang luar dan bila masa aku kehilangan orang yang tersayang . tapi aku pendam lalu tidur nyenyak tak sedar apa :D tibe2 pagi ni aku teringat balik mesej tu lalu aku reply dgn msj berbunyi begini .

salam, sape ni ye? macam silap number je.

tak sampai bbrapa saat fon aku berdering. aku pun jawab lah. 'assalammualaikum. nk cari siapa?' tiba tiba ada suara halus jawab 'eh eh salah orang lah' pap ! terus letak . kurang asam betul , aku baru bekobar kobar nak fire dia. haha. btw, aku rasa mesej tu dia nak bg boypren dia, and dia tertunggu tunggu balasan dari aku sejak semalam . tu yang excited bila aku reply, terus nak call. tapi at least kasi lah aku fire dulu kot ye pun salah number 

okay tujuan aku buat entri ni bukan pasal jadah kat atas tu , hari tu aku pegi melaka. heret sekali adik aku yg baru sunat tu utk menjaya kan misi ke melaka. haha. gelak kejam. ye lah.kalau tak sampai bila pun kitorang tak pegi mana2 . pastu kat melaka kan kira macam tinggalan portugis. so, bila hari natal , mmg sambutan kat sini sangat meriah lah. best woo pegi melaka time hari krismas, mat saleh pun belambak .teeehee :D

malas nak cakap byk.lets the picture do the talking 

dekat center of jusco dorg letak benda ni.

sempena hari krismas 

adik aku boleh duduk dalam troli je :D

meet my mom. she is my wonder woman 



meet my sister 





adik aku suka buat muka macam ni bila tangkap gambar. pastu hidung kembang :')


ada orang kata muka aku dgn kakak aku sama .

really ?

attraction dia ice- skating ♥ tapi olok-olok punya 

dia nak tengok wayang tapi cerita tak best. kitorang  bribe guna ice- skate 


siapa kata orang sunat boleh duduk mandom saja -___-'

siap boleh buat ice-skate 

tangkap gambar dengan gigi arnab 


dan riang ria bersama kakak yang suka membuli 


adik aku dah sama tinggi dgn kakak dah.

satgi mesti dia dapat memotong ketinggian aku :')



see, i told ya .

tapi actly aku tinggi sikit dari dia. boleh berbangga buat masa sekarang 

favourite quote for today : A successful man is one who makes more money than his wife can spend. A successful woman is one who can find such a man . ya . its true guys 






No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...