Adsense

Thursday, December 1, 2011

WDML #1 : First things we did after SPM.

assalammualaikum .

bismillah. permulaan bagi project walk down memory lane aku yang dicanang-canangkan beberapa jam tadi :D Oh , excitednya aku ! aku malas nak cakap banyak banyak . lets the pictures tell everything . credit to izzati izzah :) thanks dear . jom serang bihun giat mara !

dear friends,

nothing can wreck us.

with smiles that never fade.

jangan pernah berubah okay ?

mesti ceria macam dulu-dulu.

stay cute macam dulu-dulu .

still coolio macam dulu-dulu.

time amek result nanti ,

kita semua makan sini lagi nah .

even makcik giat mara bosan tengok muka kita ,

kita kena buat dekk je tau .

jangan hiraukan makcik tu .

takde siapa yang boleh halang kita


sebab bihun kat situ the best-est in the world !

orang yang makan dekat situ pun lagiii best .

ada senyuman yang meriangkan .

jangan lupakan semua tu tau !

walk down memory lane #1 ,
ilydotus




No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...