Adsense

Thursday, December 8, 2011

WDML #3 : Fish Fisher Fishing ♥

Assalammualaikum 

mood aku harini asyik layan cerita korea je. marathon korean movie time . running man show, lie to me and nak perabis tengok city hunter . running man show best ouh , lagi lagi episode 40. taecyon oppa dan nickhun oppa comel sangat . aku juga sedang buat research preparation untuk interview.siapa siapa nak share maklumat dengan aku , sila sila sila drop comment okay 

WDML project aku harini pasal aktiviti memancing kitorang haritu . cukup kemaih pg cari cacing bagai buat umpan . last last dapat ikan pakai sauk je. pancing sorang pun tak kena,HAHA . memang seronok dan tak sangka tasik tu banyak ikan . tasik tu sangat indah dan mengharu kan 

puteri lilin 

dalam bekas tu ada cacing 

makcik gedik :D

tengok aku pegang pancing , tapi tak dapat ikan .
lalu aku give up , cuba cara lain 

tasik ni dulu ada sampan , boleh main petang petang 

tekong 

even tak dapat ikan ,

tapi posing itu mesti 

ikan sekarang dah pandai, umpan makan tapi tak kena mata kail =.='

birthday girl 

pasukan memancing maktab .

gambar ni diambil setengah jam sebelum burung ni jadi arwah T_T

ini cikwa, dia kembar aku bila tak pakai spec 

hasil kerjasama aku dan ayu dapat enam ekor .
ada ikan puyu dengan sepat. lepastu depa bahagi
sorang seekor bawak balik

okay thats all for today . masih pening kepala fikir pasal interview mara. sangat sangat buat aku jadi tak keruan =.=' one heart for lovely readers 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...