Adsense

Friday, December 9, 2011

WDML #4 : Twinny ♥

Assalammualaikum 

yes ! finally semalam berjaya menghabiskan cerita Lie To Me  tidur pukul empat pagi kot semata -mata nak habiskan. seriusly hero , Hyeon Gon Ji sangat sweet dan sanggup buat macam macam untuk Gong Ah Jong.macam gambar ni 
right ladies?

okay sebenarnya aku nak cerita pasal kembar aku. nama dia amalina husna  sebelum ni tak ada orang pun yang pernah jadi kembar aku . but, kali ni hampir semua orang yang bertembung dengan kitorang cakap kitorang look alike . ada satu masa tu pakcik dia datang , pakcik dia sangat excited tengok muka kitorang sama sampai nak tangkap gambar kitorang. 

time family aku amek aku last year haritu pun . ayah aku siap senyum kat dia lagi sebab ingat amal tu aku :D kira boleh tertukar anak lah ni. tengok gambar kat sidebar tu. tu gambar aku dan amal ♥ 

pictures kat bawah ni pandai pandai korang teka which one aku, which one amal 

satu 

dua 

tiga 

empat 

lima 

enam 

tujuh 

lapan 

sembilan 

clue dia : HAHA. aku tanned dia cerah lagi .aku gemuk , dia kurus sikit dari aku . kitorang sama tinggi , 155cm 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...