Adsense

Thursday, January 12, 2012

gosh =.=''

Assalammualaikum readers .



hey there. lately korang perasan tak aku update pendek pendek je. HAHA. actly aku malas, aku tau korang pun malas baca panjang panjang , kan? okay hari ni aku nak share pasal budak engineering aku. its a secret . so siapa yang baca ni sila keep this secret well. aku ada minat sorang budak engineering ni,minat okay.ramai lagi yang aku minat. he is one of them. minat and sayang lain. minat means suka tengok orang tu. we call him matluthfi . aku yang start panggil dia macam tu. nak dijadikan cerita masa orientasi tu dia pakai short pergi hall. tu satu lah yang aku tak suka. maghrib tadi aku tetiba ter-rajin nak pergi surau. then, ternampak matluthfi tu tengah baca Qur'an time tunggu maghrib. cisss, sentap aku sebab haritu kutuk dia pakai short dalam hati.

 after maghrib, terus kitorang pergi dinner kat luar sebab nak escape fire drill session pukul lapan. unfortunately, kawan aku nampak matluthfi tu smoking. haihh =.='' . aku still tak faham .bukan rokok haram ke? and then dia tekun baca Qur'an petang tadi tu kebetulan ke? he got everything man .kaya, hengsem,pandai and etc. why should he smoke. and then nampak leader group MPW aku dengan geng rokok jugak. kalau dia pun smoke, seriusly. aku tak tahu nak cakap apa. aku tak respect dia dah lepas ni. aku tak kesah lah diorang nak buat apa ,but still. aku tak boleh tengok lelaki merokok. bagi aku lelaki yang merokok tu jahat . HAHA. memang aku tak matang . but it just my personal thought . ramai lagi perempuan yang tak suka laki merokok. bukan aku sorang je .no offense.peace :D

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...