Adsense

Sunday, January 1, 2012

New Year Resolutions :)

Assalammualaikum .

haihh -___-'' lambat pulak update harini . busy lah awal bulan ni . okay , harini aku nak tulis azam(s) aku untuk dua ribu doblas . tapi before tu ,lets check azam aku tahun lepas tu tercapai ke tidak .kalau nak tengok sila tekan klik sini :D

last year resolutions , 2011 .

  • pointer 3.8 above fer next sem (/)
  • have a great senior year in MRSM Pendang (/)
  • A's for chemistro and biologos (/)
  • a superb memory before i left this high school moment (/ . plus, i got very superb one)
  • 150 cm above ,yaww (/ . yeah .perfect 155 cm )
  • live, love, laugh and enjoy my lifey (/)
  • berkenalan dengan semua warga MRSM Pendang termasuk warga semarak klasik  *macam dah takde keje lain je kan (X)
satu je aku tak capai iaitu bekenalan dengan semua warga maktab . pakcik guard hat baru tu tak sempat tanya nama .grrrr .

okay tahun ni pulak nak buat yang lebih realistik sikit sebab aku dah 18 tahun . dah boleh tengok movie 18sx :D lepas ni aku agak jarang update blog sebab nak sambung study. tak boleh main main dah . sebagai mara scholarship holder , aku kena matang dan lebih serius :)

1. aku nak maintain berat badan . sebab aku pendek tak boleh gemuk , nanti nampak macam shinchan.
2. aku nak 3.5 setiap sem sbb aku dah tak blajar bio,takda sebab nak dapat bawah dari tu. kalau mampu 4 flat terus .nak challenge abang aku yang 4 flat doplohpatjam tu . cemburu .
3. tak tinggal solat even penat nak mati esspecially subuh :D rakan sekalian sila tegur saya .
4. have a superb foundation year :)
5. lebih disiplin dan serius . taknak nangis tahun ni , toughkan hati :D

err, aku rasa tu je kot .  yang aku mampu buat dan insyaallah mampu capai untuk tahun ni . Dear God, tolong jaga family saya,terutama mama saya sepanjang saya buat foundation ni ye . saya janji takkan nakal tahun ni . 

Sekian Terima Kasih 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...