Adsense

Tuesday, February 21, 2012

Blow Me A Kiss :)

Assalammualaikum .

hi there ^^ aku baru habis diskusi bersama budak budak ini pasal senior kitorang yang berubah tak sampai setahun duduk universiti. beliau badar pujaan ramai . yang penting sekali , aku pernah minat dia. haihh -.- wth . time tu kepala aku terhantuk dekat sinki kott. sebab tu tiba tiba minat dia . okay ini intro yang takde kena mengena dengan tajuk . maaf :)

tajuk kat atas tu tajuk lagu favorite aku dua tiga tahun lepas . entah , aku pun tak ingat bila ohh. semalam aku bukak youtube , tekan satu link ni . rupa rupa nya lagu ni. dulu aku tatahu pun tajuk dia blow me a kiss. penyanyi pun aku tak kenal . Git Fresh . siapakah ? 

lepas dah dengar ni . korang kena minat jugak lagu ni . tak kira -..-' 




Its like this, its like that, I got dough, I got stacks. 
I can buy anything that I need, but I gotta have you for free. 
I aint never paid for it in my life so why the hell would I pay for a wife. 
I need love, yes I do but this is what I need from you (Ooh) 
A brother needs love and affection, a brother needs TLC. 
And I aint talking about chili, but I'll take chili if she don't want it (Ooh) 
A brother needs cooking and cleaning, and when she say she loves me she means it. 
Her insides pretty, hey hey (Oh!) 

And if thats you, blow me a kiss to let me know if you feeling me. 
You can do better then the scrub your with, babygirl all that you gotta do is blow me a kiss. 
La da da da da da. 
La da da da da da. 
La da da da da da. 
Blow me a kiss. 
La da da da da da. 
La da da da da da. 
Blow me a kiss. 

I'm 'bout this, I'm 'bout that. 
I have O's, I spit stacks. 
I've had everything in my life but I'ma have you tonight. 
Yeah I'ma have you, you. 
I need love, yes indeed. 
But this is what you get from me (Ooh) 
I'ma give you love in direction, you can be my PYT. 
I ain't talking about Thriller, but I can be your thriller if you want it (Ooh) 
I don't need no cooking or cleaning, we can get a maid if we need it. 
Cause I'm on my (?), hey hey oh. 

And if thats you, blow me a kiss to let me know that you're digging me. 
You can do better then the scrub your with, babygirl all that you gotta do is blow me a kiss. 
La da da da da da. 
La da da da da da. 
La da da da da da. 
Blow me a kiss. 
La da da da da da. 
La da da da da da. 
Blow me a kiss.


lagi satu aku tak puas hati dekat sini . apasal cheese tart dekat bakery tu sedap sangat. haihh . kena buat riot nihh. buat aku confuse je nanti nak beli yang mana satu . tart ke icecream rainbow. kangg beli dua dua orang kata tamakk -.- susah betul ada nafsu makan yang tak boleh kawal ni .

3 comments:

  1. tuh lagu fav aku time f3 jugak weyh ! tak sngke kau pun minat gak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye ke ? walaweii . sama ohh :) nanti amik result kita nyanyi sama sama eh ?

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...