Adsense

Monday, February 6, 2012

hey there :)

Assalammualaikum.

ini gambar gadis ayu lesung pipit di pipi :D

okay ni sebenarnya gambar aku pergi sambutan maulidurrasul peringkat daerah tangkak semalam. penceramah dia juri Ustazah Pilihan tau . aku pun cuba nak menonjolkan diri , manalah tahu bakal terpilih ke sebagai peserta. -.-'' okay auta . haha. 

sekarang ni aku tengah terasa dengan MFA sebab dia mengeluarkan kenyataan yang membuatkan aku sentap. okay aku memang senang terasa . entah hape hape je aku ni kann. fakta lagi, aku tak pandai nak cover yang aku ni tengah terasa or merajuk . orang tu mesti perasan punya lahh aku terasa . tulah , dulu dulu taknak belajar pasal emotion management. sekarang im so helpless :D

doakan aku dapat B untuk test ENL101. dapat B pun aku bersyukur gila tahu . aku gerun gila nak amik test tu . haha. Mr. Lim sangat menakutkan. dulu dengan madam aku rileks je buat jokes, sembang, sakat. kali ini memang tak boleh nak buat gurau. senyum pun payah -____-'' kang aku nyanyi lagu yang matluthfi nyanyi dalam video lalang tu baru tahu :D

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...