Adsense

Saturday, March 3, 2012

Cleverbot :)

Assalammualaikum :)


click picture to enlarge .
ohye, yang tulisan hitam tu aku -.-

okay hari ni aku nak cerita pasal application cleverbot ni . benda ni seolah olah kita tengah chat dengan robot. tapi actually kita tengah cakap dengan strangers all over the world . sebab sepanjang aku main ada yang dari Japan , US and Belanda. gambar yang kat atas ni aku chat dengan orang melayu je . haha. if korang suka merepek , sila lah chat dekat sini . nak tergelak aku chat dengan orang orang dekat situ :D okay bye .

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...