Adsense

Monday, March 26, 2012

Doakan Saya Kurus , Terima Kasih :)

Assalammualaikum.

pagi semua :D sihat ? harini aku pergi jogging pagi tadi pukul enam setengah dekat Palma Desa. penat ohh . mesti lemak dalam badan aku menyumpah-nyumpah sebab kejutkan diorang awal pagi. salu time ni aku sambung tidur je. semangat untuk kurus itu ada . dah lama ohh tak pakai sport shoes . last time masa minggu aktiviti dekat maktab dulu dulu. lari satu Palma Desa pun aku dah semput. now im wondering macamna aku boleh jadi atlet merentas desa and long distance -.- patutlah dulu aku kurus . haha. sekarang kerja kumpul lemak sampai tepu je. gambar bawah ni masa kitorang pergi PICC. laila suruh aku upload dekat facebook. malas lah. dahla berjuta gambar. ini baru tiga je :3 




Never walk away from someone when you see some faults. Have patience and realize that nobody is perfect. It's the affection that matters, not the perfection. 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...