Adsense

Tuesday, March 20, 2012

March 20, 2012 :)

Assalammualaikumm .

semua orang tengah cakap pasal result kann. risau aku . tapi sebab dah masuk u so tak berapa nak risau sangat. tapi still risauu jugak. okay , ini keling -.- aku redha dengan hati yang terbuka . dapat berapa pun aku pasrah . tapi if tak dapat straight semua pihak jangan lah kait kan result aku dengan masalah punctuality aku di maktab. kerana ia tiada kena mengena sama sekali fahamm. if tak dapat straight is sbb aku malas, thats all. tade kena mengena dengan masalah disiplin ke apa . 

lagi beberapa jam parents aku akan sampai and kitorang terus pergi kedah . okay disini aku nak list kan turutan pemberitahuan result aku . sebab abang and kawan aku semua dok call nak tahu result aku bagai. buat aku seram sejuk adalah. tapi aku tak off punn phone esok. feel free to call me. text tu maybe lambat sikit nak balas. maybe selepas aku makan bihunn baru aku ada tenaga nak replyy. 

1. family aku yang ada dekat situ and akak aku dekat Pahang.
2. ________________
3. Asnawi Amir yang tak sabar benar nak belanja adik dia ni :D
4. budak budak SMKAP .
5. semua rakan dari enam sekolah terdahulu dan saudara mara .

err, kawan kawan dekat Pendang takde dalam list ye. sebab result tampal dekat public kann. so , siapa siapa punn boleh tengok . yang penting nya makcik Bihun jangan nak bagi alasan tutup kedai eh, saya datang jauh jauh ni sebab rinduu bihun makcik. kasi daging lebihh tauuu. ayaq oren buat kaw kaw sikit naa :D 

if someone wants to be a part of your life they'll make an effort to be in it so don't bother reserving a space in your heart for someone who doesn't make an effort to stay 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...