Adsense

Saturday, March 24, 2012

March 24, 2012 ♥

Assalammualaikum 

sebelah kiri tu bola ke muka orang -.-

dear readers , sihat ? sorry lama tak update . gila busy aku dua tiga hari ni , sebab aku saja nak membusykan diri. ohye, pasal result aku tu,sorry lah lambat update. orang semua dah meletup letup umum kat facebook. aku announce dekat sini je lah ye. alhamdulillah straight A.6A+ 2A 1A-. terima kasih semua yang doakan aku berjaya sampai tahap ni . toce toce , bersyukur sangat sangat ada nya korang dalam hidup aku . even aku tak dapat banyak A+ macam kawan kawan aku yang lain but aku masih bersyukur. tapi sikit terkilan sebab Physic aku A- , alhamdulillah tak B.2A for biology and chemistry. kena bersyukur tu Ili . okay belajar bersyukur mulai harini . btw, munir pun straight A, so happy ending for both of us :D

masa aku nak amik result tu aku tak cuak punn just excited nak jumpa tunang , cikgu , roomates and kawan kawan aku. lepas amik result tangkap gambar bagai lepastu pergi lepaks kat bilik guru. tapi sedih sikit je cikgu yang ada. aku dahla nak cepat balik. semua cikgu yang aku nak jumpa ada except cikgu dayah. bapak homeroom aku tengok aku dari atas ke bawah sebab aku up tudung. maaf ye ustaz :D 

next day aku dapat mesej dari adik angkat aku yang official tu. dia cakap ' kak Ili congrats , sorry tak dapat jumpa sebab ada class time tu ' . aku cakap lah takpe sebab aku pun nak cepat balik time tu 'btw, mana tahu akak straight A. result tampal kat maktab ke ?' . then dia cakap 'cikgu bazli bagitahu ' . hew hew. ingat jugak cikgu bazli dekat aku :D 

MRSM Pendang pun ranking naik mendadak tahun ni . daripada 33 to 12. wow , salute to all of us . if tolak pkp kira top ten dah :D tahniah 21 orang yang dapat straight A tu. SMKAP tahniah juga kepada mizah and nad. tahniah kepada semua kawan kawan aku. its not the end of the world yet. so dont be sad. Dia sudah menentukan apa yang terbaik untuk kita . yang penting kita dah buat yang terbaik .


' Ili kena duduk tengah , kita buat twin tower ' . okay fine . fahamm :')




No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...