Adsense

Tuesday, March 6, 2012

March 6, 2012

Assalammualaikum .


apa khabar semua followers and readers ? sihat ? okay , takde intro . nak memperkenalkan alat penghilang bosan yang comel dan best dari cleverbot . sama dari segi darjah kebiadapan tapi this one is cuter :) sebab ada icon ayamm . bilaa main rasa laparr . pasti .memperkenal kan simsimi :D simsimi is like a robot which can talk and respond to our questions. same goes with cleverbot. ohye, macamana nak hilang kan rasa malas and addicted dari main game and buat benda yang tak berfaedah. serIously aku tak start kerja dari tadi. buku depan mata dah :3

tadi tunang aku call aku , si Najihah Yusof.  memang rinduu gila dekat dia oh. banyak benda dia cerita . plus dia dah pandai berenang , kat alam memang ada class belajar berenang. aku bila lagi -..-' direct lemas je . sekarang ni alam tu dah macam parents dia punya je keluar masuk . kann sayang ?

hmm, and tak sabar tunggu budak PLKN balik . cepat lah balik korangg . ada banyak benda aku nak cerita -.- wish you were here . rindu nak dengar korang bebel dekat aku , kejut aku subuh , amikkan nasi time aku frust , belanja aku scallop, makan whittakers sama sama . rindu setengah mati habaq kat hang - khairunnisa , ruhayu , amalina husna. wanfiqa aku tulis kat fb bukan reti nak reply pun . and nadiah zakaria yang gediks . and semua schoolmates aku . nak sebut banayk sangat . enam sekolah kott . so siapa rasa dia schoolmates aku dulu , aku just nak cakap - aku rindu korang :') sekian terima kasih.

theres two things that money cant buy
heart and feeling 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...