Adsense

Thursday, March 8, 2012

March 7, 2012 :)

Assalammualaikum

hey there . harini aku jadi heroin sebab derma darah . yelahh , i manage to overcome my fear . aku kan takut jarum . tadi time derma darah bape kali kena cucuk. entah kenapa aku berani gila nak tengok orang tu cucuk macamana. err, jarum dia tade besar lagi ke ? sampai chinese sebelah aku tu cakap 'wahh , so brave lah you tengok dia cucuk ' . sambil angkat kening double jerk aku senyum malu malu sebab kena puji. aku memang kecoh dan excited sangat tadii :)

mari tengok gambar sambil aku bercerita -.- scroll bawah if sudi nak dengar cerita aku 

memperkenal kan classmate aku . Aqeel Izani . ni dia saja buat teruk -.-

 
tak sakit pun , nampak je ngeri . aku siap cakap lagi ,
 'akak , cucuk bagi kena tau . sekali je cucuk'

suasana dalam bilik donation ni . tak putus putus orang datang . ramai gila pergi donate , aku pun tak sangka sambutan begitu menggalakkan .

memperkenalkann super woman  actually tadi blood pressure aku rendah sangat.lepastu akak tu cakap akak kiv dulu pergi minum air 500ml. aku pun pergi lah minum . lepastu aku cakap ' akak , try check lagi sekali ' . dah macam akak aku je aku buatt -..-' still low blood pressure . sepatutnya kena 115 tapi aku punya lebih kurang 110 . aku cakap ' alaa akak sikit lagi je pun, kira halal je lahh ehh :) ' 'yelah yelah . if tak tahan nanti stop je tau ;D

ini classmate aku jugak , Fadzil 

Syaza Leyna . classmate merangkap floormate :D

Aqeel ni , dia kann amik dua set makanan free . serius tak aci -..-'

seriusly tak sakit ohh . aku galakkan korang derma darah .

ini darah aku . aku cakap dekat budak budak ni 'weh patutunya kena letak security dekat sini . nanti keluarga cullen datang serang INTI ' nasib baik ada orang gelak , kalau tak memang malu buat lawak tak jadi -..-'

budak Aqeel ni dia sama type blood dengan aku . B type. time dia nak tentu kan tu macam dalam biology form five. darah kita aglutinate dengan antigen ke takk :D

apsal tah gambar dia banyak sangat . photographer ni minat dia kot. aku bukan photographer eh. aku duduk diam je tadi dekat situ.

ini Jabbar bin Julizar. classmate aku jugak. dia duduk diam sebab sebelah dia ada ahmoi cantikk :D

pastikan berat badan korang cukup 45kg if na menderma okayy 


budak ni punn amik makanan free banyak :D

dapat sijil tau , tak rugi derma darah . 350ml je punn -.-

ye, memang saya murah hati orang nya . ayat memang tak boleh tahan -..-'

so Malaysian , sila sila lah menderma darah . tapayah risau or takut . insyaallah if kita tolong orang dalam susah. nanti bila kita susah berderet orang nak tolong kita :D

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...