Adsense

Tuesday, March 20, 2012

Voucher Buku 1 Malaysia :)

Assalammualaikum.

hey there , my readers and lovely followers . harini aku nak cerita pasal voucher buku yang aku dapat duaratushinggit tu. aku dah habiskan dua hari lepas. lega sebab voucher tu valid till March 31st je. so kena habis kan cepat cepat. judge sendiri sama ada aku ni layak tak terima voucher tu. seriously aku tak tahu nak buat apa lagi seratus ohh.satu Kinokuniya tu aku tawaf. so aku beli lah empat buku lagi yang tak berkaitan dengan foundation aku :3




The Book Of Tomorrow by Cecelia Ahern.
Life is an Open Secret : Think About It by Zabrina A. Bakar.
Life is an Open Secret : Ramadhan Special by Zabrina A. Bakar.
Life is an Open Secret : You, Me and We by Zabrina A. Bakar.
Hot Words for the SAT published by Barron's.
The Official SAT Study Guide published by CollegeBoard.
If you feel that you're the only driver in this relationship, it's time to park it and walk away.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...