Adsense

Tuesday, April 10, 2012

PD April 7,2012 .

Assalammualaikum 

hye strangers . kali ni update pasal vacation with my girls . sorry lambat update sikit sebab aku ada test chemist semalam. and petang tadi lecturer aku cakap ' i felt sorry for Ili because she did many careless mistakes' aku dekat situ rasa macam nak nangis pun ada. tapi tetap control macho , haihh , susah hati aku dibuatnya sepanjang class chemist tadi . aku asyik fikir pasal test aku je selama dua jam tu act. tapi aku malas lah nak meng-obvious-kan keresahan aku dalam class. habis class je aku terus beli choc tart . tapi tuntas , tetap resah . sabarlah wahai hati. 

if markah aku tak seberapa pun aku redha . memang aku tak belajar pun . tapi yang lawak nya . kawan aku hanis gn ammar cakap 'aku tengok Ili tekun je jawab kat belakang, muka confident habis time test. takut aku nak tanya jawapan' and i was like 'ohye , really ?' here i want to admit that the fact is i couldn't answer the paper actually . period . 

kat bawah ni pictures from my phone. ada yang tak sama gn dalam facebook tu .sorry lahh phone buruk je, gambar pun tak berkualiti sangat . 















ni haifa yang buat 


cantik kan shot ni .







yang bawah ni pulak pictures from my instagram . takdelah edit sangat pun . biasa biasa je , sebab aku sebenarnya kurang suka edit gambar. nampak fake . gambar aku lah nampak fake, bukan korang .





ini ibu , amalina 

ini genius, mizah

ini wirawati 1 , asyu

ini wirawati 2 , fashe

ini artis, aby

ini comels, kecik 

ini designer , mok

ini pemilik dslr, haifa

ini driver , nani

ini jiran homestay, syira








ini homestay, aku recommend korang duduk sini. sangat selesa and lengkap. pinggan mangkuk fridge astro semua ada. ada tiga bilik. 7 katil . dua toilet. satu dapur. kabinet wardrobe semua besar besar. most important , sanagt berpatututan :D

okay itu sahaja buat kali ini , maaf skema. aku dah jarang bukak fb tau sbb mark zuckerberg sukahati tukar fb aku jadi timeline. meluat gilaa -,- aku selalu update twitter and photo aku upload kat instagram okay. hm, lepastu phone maxis aku dah tak boleh terima call, message je boleh. sekian, terima kasih. sila datang lagi 

4 comments:

  1. haifa : sangat sangat suka sebab banyak gambar aku hehek :D thanks ily. Take Care. Love You :*

    ReplyDelete
  2. gambar haifa banyakk gilaaaaaaaaaa ! hahaa

    ReplyDelete
  3. memang lah dah dia suka interframe. haha . nanti be'e kita hangout ehh :D

    ReplyDelete
  4. haifa : keke nanti kau rindu aku. tu yang ambil gambar aku banyak banyak tuu :P

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...