Adsense

Tuesday, April 3, 2012

Shoes Festival at Putra World Trade Centre :)

Assalammualaikum 

sihat semua ? okay sorry sebab dah lama tak update . agak busy sejak kebelakangan ni . kali ni update memang banyak gilaaa gambar . nak bagi korang cemuih tengok . ni gambar aku kat Shoes Festival PWTC sumpah banyak gila kasut , rambang mata aku and aku beli empat pasang . jealous much ? lepas ni janagn dok complaint aku tak update lah apa lah . sit back and enjoy scrolling :D


















































yang ni pulak lepas turun ktm nilai , kitorang samapi area pukul 12 sebab train delayed . ada putus bekalan electric btween kajang and serdang . time tu mmg bus takdelah, tinggal taxi jee. kitorang dahlah lima orang memang driver taxi tak boleh kompromi lah . then kitorang bincang bincang , terus tahan bus persiaran ni dekat tengah tengah jalan. serius pakcik ni baik gilaa . semoga Allah balas kebaikan pakcik :') terharu sangat 


thanks and goodnight :)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...