Adsense

Thursday, May 31, 2012

Betrayal

Assalammualaikum

So today topic is betrayal.it just a random topic anyway. pernah tak korang cerita something dekat someone dangan harapan he/she won't tell anybody else. but it turned out to be cerita yang semua kawan kawan dia tahu. seriously its not cool at all. tambah tak cool nya bila kawan dia cakap tht secret in front of the public. and apa yang kita mampu buat hanya lah berlagak cool dan mengawal riak muka agar tidak kelihatan stress. I've been in that situation before and after that i vow to myself not to trust anyone so easily.If ada apa apa yang aku nak cerita lepasni i prefer to share it with my family compare to others.

Sometimes anything yang someone share dekat kita , we should keep it safe . those people trust us more than anyone else thats why diorang cerita. and that person mestilah taknak apa yang dia share tu turns into public humiliation.bukan senang orang nak percaya dekat kita.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...