Adsense

Sunday, July 15, 2012

More Fact About Me- A Traditional Dancer

Assalammualaikum & Morning :)

so here it is , my life as a traditional dancer in INTI . I don't know what the heck was wrong with me when i agreed to join this dancing team. like seriously, until now i still can't believe it. seorang yang kasar bak hang ni, boleh menari dengan lemah lembut nya depan YDP Negeri Sembilan. One could imagine. If ada event, every night kitorang akan ada training . 

so, setakat ni aku hanya pandai bercanggung, berzapin dan berjoget . And as expected , I'm petite girl , aku dancer paling depan and paling tengah . haha aku rasa lepas aku post entry ni , ramai orang boleh bahan aku , terima kasih .

setakat ni baru aku perform untuk tiga event ;
  • INTI International Conference 2012 ; venue at Swimming Pool
  • INTI International Cultural Week ; venue at Multi-Purpose Hall
  • Charity Dinner , venue at Royale Bintang Hotel Seremban.





Gambar ni exclusive, bukan sonang den nak tempek gambar den without glasses

dua pulak tu haha



korang takpayah imagine sangat macamna aku menari ; ia ibarat anak cino menari tarian melayu . thats all . hahaha , okay lah . esok aku ada exam tapi duduk berjimba jimba depan laptop lagi .wish me luck ;)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...