Adsense

Saturday, July 14, 2012

Random Fact About Me #1

Assalammualaikum .

dah lah lama tak update, then title post macam narcissist haha. mmg aku busy kot , dengan kelembapan internet kat INTI ni , membuat kan aku susah nak upload gambar. nanti kat rumah aku post entry bergambar eh readers sekalian, pinky promise :3

cukup dengan intro yang tak berapa nak gah , kita teruskan dengan isi isi penting . as i stated before ; random fact kan . so here we go, my thesis statement 'Ilifilza Anis never missed her class even if it's an optional class' . mesti korang macam... 'eh, dia ni dah lah troublemaker kat sekolah, mestilah suka fly ' . you're totally wrong babe,no seriously.

sedari aku kecik lagi aku akan pergi sekolah plus class tambahan even aku demam . aku akan ponteng if ada family related problem je. buktinya masa tadika aku dapat anugerah 'kedatangan penuh' . ya, anugerah ini wujud, sila percaya ye kawan kawan. thanks to my mum yang bangun pagi pagi siapakan aku, tocang rambut aku, suap breakfast dan letak bedak selepuk kat muka aku ;)

moving on to the next paragraph, i dont know why , but if im not going to school , aku rasa macam rugi gila. macam terlepas banyak benda nak belajar(am I sound like a nerd right now?). aku rasa nak nangis if parents aku tak dapat hantar aku pergi sekolah or tuition class. even sampai ke university, aku still tak pernah skip class, eventho class tu start at 8 am or class tu petang gilaa (tendency untuk tidur sangat tinggi)  iaitu at 5.30-7 pm. next sem pulak aku ada class 6-8 pm. PM ye kawan kawan , bukan AM. 

rasa bersalah if tak pergi ke class tu semakin menebal setelah aku bergelar scholar. aku mesti terfikir, 'eh ,ni duit rakyat ni aku guna ' haha. that was so lame Ili -,- even class tu buat kat lecture theater bermakna kita boleh skip tanpa dikesan, or the lecturer said , today's class is optional. there she is sitting in the front row (front row lah since ramai orang skip the class) jotting down the notes.

sampai kawan kawan aku cakap , "taknak lah sama class dengan Ili , nanti tak boleh ponteng . semua dia suruh pergi " haha . setiap kali diorang cakap nak ponteng je, i gave them reasons not to do so. Sorry ladies please excuse my nerdy-ness.I can't help it. okay , till then assalammualaikum :)

me and Hanis dalam class last TOEFL for this sem

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...