Adsense

Thursday, February 6, 2014

Sennowwwwy

Assalammualaikum 






Bila snow mula mula excited, tapi bila sejuk sampai tulang sum sum tu dah tak seronok dah. Lagi lagi bila class 8 pagi dengan angin kuat macam nak terbangkan satu ohio. Itu tak seronok. Seriously ni first time aku letak gambar aku main snow in public. Instagram pun belum ada lagi sebab....

Premise satu:   tahap sejuk snow ni lain macam
Premise dua : aku tak tahan sejuk
Conclusion : aku tak suka snow sbb aku tak tahan sejuk. 

Sekian

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...